avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... licitatie publica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

licitatie publica

buna daca doresc sa particip la o licitatie publica a primariei si am proces cu aceasta in faza de apel ,si mi-se spune ca ma aflu in litigiu si comf .caietului de sarcini nu am voie sa particip ,este legal sau nu ? va multumesc

Alte discuții în legătură

Inchiriere prin licitatie publica primarie, conditii inscriere, contestatie AdrianaCameliaS AdrianaCameliaS Procedura licitatii publice pentru inchirierea unui teren de la primarie presupune mai multi pasi. Ma intereseaza care este legea care reglementeaza conditiile ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie proces verbal licitatie Sonlic Sonlic La o licitatie publica deschisa s-au prezentat 2 licitatori. Lichidatorul judiciar este reprezentantul unei societati aflata in faliment a carui bun este scos ... (vezi toată discuția)
Nerespectare prevederi caiet de sarcini silviu7 silviu7 am achizitionat un apartament prin licitatie publica de la primarie, insa, primaria , asa cum prevedea caietul de sarcini, ca in termen de 30 de zile sa ... (vezi toată discuția)