avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice nerespectare prevederi caiet de sarcini
Discuție deschisă în Achiziţii publice

nerespectare prevederi caiet de sarcini

am achizitionat un apartament prin licitatie publica de la primarie, insa, primaria , asa cum prevedea caietul de sarcini, ca in termen de 30 de zile sa intocmeasca o promisiune de vanzare la notariat, a incalcat aceasta prevedere din caietul de sarcini. Au trecut 7 luni de la licitatie, iar eu doresc sa-mi retrag avansul pe care l-am achitat de atunci. Ce trebuie sa fac? In baza carei prevederi legale este sanctionabila incalcarea unei dispozitii din caietul de sarcini?
Cel mai recent răspuns: MARIANA TRUFIN , Consilier juridic 23:59, 5 Mai 2009
Trebuie sa depuneti contestatie la primarie pentru nerespectarea prevederilor din caietul de sarcini. Daca mai aveti caietul de sarcini o sa gasiti si in baza carei (Legi, ordonante, poate fi si o decizie a consilului) a fost organizata procedura de licitatie. Daca Procedura a fost organizata in baza Legii 34/2006 (desi priveste doar achizitiile publice) atunci trebuie sa depuneti in 2 exemplare, unul la Primarie si un exemplar la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor. Va pot insa trimite un model de contestatie, indifierent unde o veti depune. Bafta !!!! :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caiet sarcini lucrari constructii jacqueline_k jacqueline_k O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca ... (vezi toată discuția)
Decizie de anulare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. O firma a participat la o licitatie - cerere de oferte si a avut cel mai scazut pret (criteriul de atribuire - pretul cel mai scazut). ... (vezi toată discuția)
Caietul de sarcini sau...legea annic annic Cine este mai tare in cazul unei contestatii la licitatie achizitii publice, Caietul de sarcini sau legea dupa care a fost facut acesta ? Precizez ca in Caiet ... (vezi toată discuția)