avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... organizare concurs inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

organizare concurs inm

Am facut 68 de puncte si nu caut scuze.Am totusi o nemultumire in legatura cu organizarea concursului.In amfiteatrul in care am sustinut concursul dupa trei ore s-a facut coada la predarea lucrarilor,se vorbea mult ,era agitatie si e foarte greu sa te concentrezi in aceste conditii.Sper ca pe viitor sa se respecte linistea timp de 4 ore.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 20:12, 6 Septembrie 2009
Daca veti mai insista nu vad de ce nu ati reusi.
Era bine sa fiti atat de concentrat incat sa nu auziti nimic.

Si in salile de judecata este cateodata zgomot la inceputul sedintelor.
De aceea se enerveaza judecatorii la procesele civile.
Gutan Niculae a scris:

Am facut 68 de puncte si nu caut scuze.Am totusi o nemultumire in legatura cu organizarea concursului.In amfiteatrul in care am sustinut concursul dupa trei ore s-a facut coada la predarea lucrarilor,se vorbea mult ,era agitatie si e foarte greu sa te concentrezi in aceste conditii.Sper ca pe viitor sa se respecte linistea timp de 4 ore.

Nu este rau deloc, data viitoare cu siguranta veti reusi sa obtineti punctajul necesar pentru a obtine ceea ce va doriti!
Deci, nu renuntati:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie liniste bloc ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! Ma simt obligata sa intreb o parere avizata macar partial (dat fiind ca am fost abordata cu sarcasm la ultima interventie din domeniul \"asociatii ... (vezi toată discuția)
Problema zgomot sala de sport parter/demisol RalucaElena20 RalucaElena20 Buna ziua, As dori sa va cer parerea legata de problema pe care o avem cu zgomotul produs de o sala de sport aflata la demisolul blocului. Imobilul se afla ... (vezi toată discuția)
Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat ... Constantin3 Constantin3 Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat angajat de magazinul care de 14 ani m-a lipsit de un drept al omului pana la urma fiindca ... (vezi toată discuția)