avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligatii companii de utilitati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligatii companii de utilitati

Buna ziua,
As dori sa stiu daca companiile de utilitati au obligatia sa transmita catre abonati facturile prin posta sau curier in plic? Intreb asta deoarece COMPANIA DE APA ARIES TURDA au o persoana care distribuie factura (cea cu cod dre bare) din usa in usa, iar pe cei ce nu sunt acasa o agata practic in usa! Este a doua ora cand nu am factura si trebuie sa ma duc la sediul lr ca sa-mi platesc utilitatiile (apa in speta).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: petre32 , utilizator 15:10, 16 Ianuarie 2017
dar, de ce nu aveti cutie postala???..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casuta postala de corespondenta la comun - bloc Andreea A.86 Andreea A.86 Buna ziua! Am o nelamurire. Recent, pe usa de la intrarea in bloc, s.a montat o cutie postala COMUNA, chiar daca fiecare locatar are casuta lui separata. Cutia ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei ContSters141851 ContSters141851 Buna!Va rog sa ma ajutati!Toate plicurile primite la cutia postala sunt deschise de anumiti vecini(stiu sigur cine).Facturile sunt lasate inapoi ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei tatami2013 tatami2013 Acum cateva luni de zile am observat ca nu mai gasesc in cutia postala corespondenta ( scrisori, facturi utilitati,etc.,etc.) . Am schimbat de mai multe ori ... (vezi toată discuția)