avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONTRIBUTII LA STAT
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONTRIBUTII LA STAT

BUNA ZIUA
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa procedez pentru a fi asigurat dar sa am si vechime? unde si ce suma trebuie sa platesc? Mentionez ca nu lucrez acum nicaieri dar cu ajutorul familiei pot sa achit darile la stat pentru un salariu minim pe economie.
multumesc.....
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2017
mitrofan emilia, utilizator
Cel mai recent răspuns: petre32 , utilizator 14:42, 16 Ianuarie 2017
www.avocatnet.ro/content/for...

e un pic de alergat...dar o sa va ia bani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea pensiei alimentare maria_p_ioana maria_p_ioana Buna ziua. Cumnata mea a beneficiat de pensie alimentara de la tatal ei pana in ianuarie 2010 cand dupa un indelung proces i s-a sistat din cauza faptului ca ... (vezi toată discuția)
Plata salarii in valuta Enygma Enygma Buna ziua. Am citit http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_13168/virare/salariu/in/valuta.html si inca 1 sau 2 astfel de discutii ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa 2011 ionut c ionut c Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce contributii trebuie sa plateasca un PFA: sanatate, impozit, pensie, somaj si procentele la fiecare, pentru anul 2011. Va ... (vezi toată discuția)