avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungirea concediului de paternitate pt copil cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungirea concediului de paternitate pt copil cu handicap

Buna ziua va rog sa-mi spuneti si mie daca este posibil sa imi prelungesc concediul de paternitate,beneficiez de acesta de4luni,am fost la doctor cu fetita,nu calca cum trebuie,si spre stupoarea noastra aceasta a zis ca rea probleme la piciorus,ne dat niste papucei speciali si nea spus ca o poate incadra cu handicap,am facut anumite acte iar pe saptamana viitoare este comisia,cum procedez la lucru,imi aproba? Mentionez ca sotia nu a lucrat in tara ai nu a beneficiat de niciun drept pt copil,eu la sfarsitul lunii feb. trebuie sa incep lucrul. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ggdaniel , utilizator 13:42, 19 Ianuarie 2017
Daca veti obtine certificat de incadrare in grad de handicap pentru copil, atunci puteti depune actele pentru prelungirea perioadei de CCC pana la 3 ani.
Ok,daca obtin acesta certificat(am depus deja toate actele,azi luam papuceii pt fetita,au zis ca in vreo 15 zile este comisia) ce fac depun o cerere la lucru? ANGAJATORUL ARE VOIE SA IMI RESPINGA ACEASTA CERERE? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire suspendare cic pana la 3 ani IldikoB IldikoB Buna ziua, Am o situatie: o salariata trebuie sa revina in 24 Feb. din CIC la 1 an si 11 luni, intre timp a aflat ca copilul ei e bolnav si va depune dosar ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu de maternitate de la 2 ani la 3. cristymicuta cristymicuta Buna ziua,am si eu o intrebare.Am o fetita nascuta prematur cu scor apgar 1 la nastere ,cu ventricomegalie ,retard de crestere si retard usor neurologic,in ... (vezi toată discuția)
Prelungire de la 2 la 3 ani ingrijire copil Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o intrebare si anume: am fost la comisie cu copilul si am primit doar o hotarare(si nu certificat) in care scrie ca e incadrat copilul la handicap ... (vezi toată discuția)