avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire suspendare CIC pana la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire suspendare CIC pana la 3 ani

Buna ziua,
Am o situatie: o salariata trebuie sa revina in 24 Feb. din CIC la 1 an si 11 luni, intre timp a aflat ca copilul ei e bolnav si va depune dosar pentru primi certificat de handicap. Nu va primi certificatul de handicap pana in 24 Feb, deci ii fac revenirea in activitate. Cand primeste certificatul de handicap pentru copil, pot sa ii fac iarasi suspendare, la cererea ei, pentru CCC pana la varsta de 3 ani al copilului?

Cel mai recent răspuns: ramo37 , utilizator 13:44, 29 Martie 2018
Dupa primirea certificatului de handicap pentru copil, se poate decide din nou suspendarea c.i.m, la cererea ei, pentru CCC pana la varsta de 3 ani a copilului.
Multumesc!
Se poate suspenda cim pe baza unui certificat de incadrare in grad de handicap mediu emis de CONSILIUL JUDETEAN, COMISIA PT PROTECTIA COPILULUI ? sau este nevoie de un document de la Direcţia Generalã de Asistenţã Socialã şi Protecţia Copilului Cluj Serviciul de evaluare complexă copii
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
IldikoB, utilizator
Daca certificatul de handicap este emis de Comisia pentru Protectia Copilului , atunci se poate solicita supendarea c.i.m. pentru acordarea concediului pentru cresterea copilului.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si concediu crestere copil cu handicap cristisy cristisy Buna seara Am si eu o problema si o nelamurire in acelasi timp. Am nascut un baietel si am optat pentru ccc pana la 1 an. Acum baietel are 10 luni si a fost ... (vezi toată discuția)
Prelungire cu an a concediului crestere copil violeta54 violeta54 Buna seara O angajata care este inca in CCC a adus un \\"Certificat de incadrare copil cu handicap mediu \\" de Spitalul Judetean .. si de la Protectia ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil 3 ani divele divele Concediul ptr. ingrijire copil pana la 3 ani, copil insuficient dezvoltat fizic, ptr. varsta lui, se poate obtine dupa terminarea concediului de crestere copil ... (vezi toată discuția)