avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

As dori si eu va rog sa stiu daca pot beneficia de prenatal in condițiile in care am o luna de sarcina din august cand am terminat o scoala de 3 ani nu mai sunt asigurată dar acum ma angajez ma ajuta cu ceva pot lua indemnizația??

Alte discuții în legătură

Am dreptul sau nu de a primi indemnizatia de crestere a copilului? utilizator25@ utilizator25@ Buna ziua! Am si eu o intrebare.Sunt insarcinata in 5 luni si jumatate.Lucrez in invatamant de trei ani .La sfarsitul anului scolar am primit acceptul ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu de maternitate si de indemnizatia pentru ccc? florina24 florina24 Buna ziua. Ma numesc Florina si sunt angajata la o firma din august 2011.Am ramas insarcinata si dupa calculele mele as naste prin mai 2012. Deci cand as naste ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul ccc1 babanina babanina Buna ziua.Momentan sunt in CCC1. cu handicap si sunt insarcinata.Certificatul de incadrare in grad de handicap expira in 14 ianuarie 2016, cand voi avea doar ... (vezi toată discuția)