Buna seara,
Pe scurt va relatez: a fost un litigiu de munca, in final l-am castigat si a fost necesar ca societatea sa ma reintegreze. Din luna mai 2016 am revenit in firma si stiam ca nu mai este viitor pentru mine in societate, mai ales ca e o firma in familie (cu prieteni, rude), iar eu brusc eram o intrusa. Eu am dorit sa ne intelegem, sa ajungem la un consens, insa administratorul firmei, nu a mai trecut pe la firma, s-a ascuns ca un sobolan, a dat mana libera partenerei de viata ca sa ma forteze sa-mi dau demisia, neavand limita la mizeriile morale (in cadrul firmei s-a manisfestat ca ultimul om). Intr-un final a reusit, m-a fortat sa-mi dau demisia, cererea este inregistrata cu data de 23.12.2016 si va trebui sa inchei cele 20 zile lucratoare (sau 30 zile calendaristice), in cazul prezent in data de 25.01.2017 ar trebui sa fie ultima zi de activitate in cadul societatii.
Eu stiu ca in caz de demisie trebuie sa stai 4h si restul de 4 ore sa-ti cauti servici, bineinteles ca in aceasta perioada drepturile aferente se acorda.
Dir. administrativ, d-na cu pricina mi-a transmis (asa ca o confidenta), nu ceva scris, ca trebuie sa vin 8 ore, in contractul meu nu scrie.
As dori sa stiu in caz de demisie cate ore pe zi trebuie sa stau la servici?
Va rog astept un raspuns urgent!
Va multumesc!
April12