avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Clarificare Casa verde Plus
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Clarificare Casa verde Plus

Buna ziua. Doresc sa stiu numarul actului normativ prin care se poate obtine bani in cazul in care ai izolat casa( Programul „Casa verde plus„), pentru a putea afla daca pentru izolarea apartamentului meu de la bloc efectuata in 2010 se poate solicita bani( pentru mine si ceilalti locatari))
Va multumesc. Zah

Alte discuții în legătură

Izolare perete casa scarii dianamonica dianamonica Buna seara! Ne gandim sa izolam un perete de pe casa scarii, comun cu o camera a apartamentului. In conditiile in care locuim la parterul blocului, iar usa de ... (vezi toată discuția)
Suport legal reabilitare termica individuala Ielciu Anca Ielciu Anca Buna ziua. Locuiesc la etajul 2 al unui bloc construit din beton. Avem centrala si geamuri termopan si totusi in perioada de iarna platim 5 mil lei pe luna si ... (vezi toată discuția)
Izolarea blocului king king Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti in cazul in care eu am izolatia facuta pe afara deoarece locuiesc la parter,daca sunt obligata sa dau izolatia jos ... (vezi toată discuția)