avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolarea blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolarea blocului

Buna ziua!
Va rog frumos sa imi spuneti in cazul in care eu am izolatia facuta pe afara deoarece locuiesc la parter,daca sunt obligata sa dau izolatia jos pentru ca,a venit o firma care vrea sa izoleze tot blocul.
Eu nu am de unde sa dau bani deoarece sunt pensionara pe caz de boala,am in intretinere 2 copii minori,sotul nu lucreaza si nu vreau sa platesc pentru ca am izolat si nu ma intereseaza ce fac ceilalti locatari.Mentionez ca mai sunt cazuri in care locatarii si-au izolat singuri.:)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:11, 31 Octombrie 2009
Mi se pare absurd sa dati lucrarea efectuata de catre dvs jos! Discutati cu firma care efectueaza izolatia si cu administratorul imobilului! Eventual poate fi acoperita cu acelasi strat de vopsea ca sa nu existe diferente la finisare dar numai atat!
dar trebuie sa platesc si eu la fel ca ceilalti locatari:">
Nu sunteti obligata sa dati izolatia jos pentru ca a venit o firma care vrea sa izoleze tot blocul .
Discutati cu administratorul blocului si daca nu gasiti intelegere cu presedintele asociatiei de proprietari .
Asa cum a scris colegul , izolatia poate fi acoperita cu acelasi strat de vopsea ca sa nu existe diferente la finisare .
Nu trebuie sa platiti la fel ca si ceilalti locatari .
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Costinel Burca, Contabil
Izolarea blocului trebuie făcută în baza unei autorizaţii de construcţie de la Primărie.Această autorizaţie rezolvă problema dumneavoastră.
1-Nu exista prevedere legala care sa va oblige la dezafactarea anvelopei deja aplicate,daca aceasta este aplicata cu respectarea parametrilot tehnici
2-Avand in vedee ca anveloparea suprafetei aferente apartamentului dvs,probabil exista la momentul incheierii formalitatilor de aplicare anvelopa la nivelul intregului condominium,era obligatia reprezentatului executantului,ca in devizul final ,sa fie scazuta c/v echivalent materiale,mai putin amorsa de culoare,care va revine ca si obligatie de plata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se reduce înãþimea garajului din cauza anvelopãrii termice seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Vă rog să mă consiliaţi în următoarea problemă: Sunt proprietarul unui garaj situat nivelul solului la parterul unui bloc Garaj+Parter+4. Prin ... (vezi toată discuția)
Izolate apartament Magda8687 Magda8687 Buna seara. Ma numesc Laura si locuiesc intr-un bloc la parte. Eu impreuna cu sotul ne-am izolat singuri apartamentul, pe exterior. Acum asociatia de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru izolare/anvelopare exterioara apartament sector 3 Cristian Ionescu Cristian Ionescu Buna Ziua Am facut o cerere scrisa la primaria sectorului 3 pentru a-mi aproba izolarea exterioara a apartamentului mentionand ca lucrarea se va face din ... (vezi toată discuția)