avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț custodia copilului

Bună ziua, eu cu soția am convenit la un divorț de acord comun dar ea vrea sa creștem împreună copilul adică o săptămână la ea o săptămână la mine. Eu vreau să fie ori la ea ori la mine cu drept de vizita și pensie alimentara. Aici nu ne înțelegem. Se poate ca instanta să pronunțe sentința cum vrea ea dacă eu nu sunt deacord cu varianta ei?
Cel mai recent răspuns: Raluca Ifrim , Avocat 12:29, 17 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Instanta va avea in vedere interesul superior al copilului. Este putin probabil ca o instanta sa accepte ca minorul sa se plimbe o saptamana la mama, una la tata si asa mai departe avand in vedere ca acel copil nu va mai avea stabilitate. Se va face ancheta sociala si se va decide dupa studierea de catre instanta a situatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa divort ce drepturi are tatal cu privire la copil ionutcrucea ionutcrucea Sunt in divort de comun acord de sotia mea. Problema este ca nu este de acord cu cerintele mele ptr vizita la copil. Eu am cerut: - sa pot lua copilul de ... (vezi toată discuția)
Divort, domiciliu minor dan123456 dan123456 sunt casatorita cu sotul meu de 12 ani si avem impreuna un copil de 9 ani.pe o perioada de cativa ani am locuit cu parintii lui.acum deoarece nu mam inteles cu ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori Scorpionul Scorpionul Buna Am si eu o intrebare legata de divortul cu minori. Sunt casatorit cu o cetateana romana/australiana si ea doreste sa divortam si eu nu sunt deacord , ... (vezi toată discuția)