avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Formular raportare anaf schimbare numar adresa punct ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Formular raportare anaf schimbare numar adresa punct de lucru

de curand am primit de la primarie un certificat de nomenclatura stradala precum numarul la care este inregistrat puncul de lucru s-a transformat din 138 in 124.am mers la orc si am obtinut un nou certificat constatator dar nu stiu ce formular ar trebui sa completez pentru inregistrare la anaf.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2017
teorhf, utilizator
Cel mai recent răspuns: Julia juliè , utilizator 12:15, 17 Ianuarie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare sediu secundar anaf otto2007 otto2007 Buna ziua, Anul trecut am inregistrat un punct de lucru al IF. la Registrul Comertului. Pe declaratia de la ANAF scrie ca se declara sediul secundar in baza ... (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Acte onrc mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie : am un punct de lucru declarat la ONRC , cu nume adresa x, pe parcurs numele adresei a fost modificat ( sa schimbat ... (vezi toată discuția)