avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte ONRC

Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie : am un punct de lucru declarat la ONRC , cu nume adresa x, pe parcurs numele adresei a fost modificat ( sa schimbat denumirea strazii). Ce actre trebuie sa depun la ONRC pentru a actulaiza certificatul constatator cu noua adresa? Intre timp asociatul unic al societatii a schimbat numele ( a preluat numele sotului) ce trebuie sa depun la ONRC in vederea modificarii numelui?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av Popa Alexandru , Avocat 23:45, 31 Martie 2019
Certificat de nomenclatura stradala de la Primaria unde are punctul de lucru societatea si copie CI pt asociat. se face o actualizare la ORC. dupa actualizare se obtine certif constatator cu modificarile operate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social modificare strada si nr danapremix danapremix Ce acte trebuiesc daca domniile lor au hotarat sa modifice denumirea strazii si nr unde exista sediul social? (vezi toată discuția)
Modificare adresa ci nou lcnfrnz lcnfrnz Buna ziua, pentru ca mi-a expirat CI-ul, am depus toate actele necesare la sectia de care apartin iar CI-ul nou eliberat are adresa (din CI-ul vechi, ... (vezi toată discuția)
Actualizarea adresei sediului social leorot leorot In 2005 am cumparat o microintreprindere. Sediul social il am pe o casa a mamei, cu contract de comodat. Problema este ca pe actul casei, care este din 1977, ... (vezi toată discuția)