avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cost apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cost apa rece

Este corect ca pretul apei reci sa fie de 8 ron m3? Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum poate fi atat de mare daca toti locatarii sunt contorizati. Este mai scumpa apa rece decat cea calda.X-(
Cel mai recent răspuns: co1981 , utilizator 16:22, 19 Ianuarie 2010
Pt mariana2000.
Cred ca cei de la asociatie iticalculeaza apa calda +apa rece ca fiind apa rece o data si apoi calculeaza pretul agentului termic la apa calda.Asa fac la mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cost pentru preparea apei calde menajere Arabella Pap Arabella Pap Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un mod de calcul pentru repartizarea legala a costului de pe factura pentru combustibilul folosit pentru a incalzi apa? ... (vezi toată discuția)
Contributie canalizare ContSters61266 ContSters61266 in factura emisa de apanova exista si o rubrica de \"canalizare apa calda\", a carei valoare se imparte conform legii 230 si hg 1588. desi aveam consum 0 la ... (vezi toată discuția)
Costul apei in bucuresti euTU euTU Buna seara, a-si dori sa imi spuneti cat este metru cub de apa calda si rece in Bucuresti,.....care este pretul caldurii..... pentru ca la noi la asociatia de ... (vezi toată discuția)