avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sau scos sporurile de la bugetarii ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sau scos sporurile de la bugetarii ?

lucrez la un spital, azi am primit fluturasul de salar si cu stupoare am vazut ca nu mai avem sporurii ,oare dece?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 18 Ianuarie 2017
Nu cumva v-au fost introduse in salariu ?
salar baza 1706, salar S.P. 2011 este 1706 deci nu vad nici un spor de vechime
Pana acum, sporul de vechime era evidentiat separat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime antarro antarro Este obligatoriu sa se acorde sporul de vechime sau e optional? Am inteles ca daca nu e inclus in salariu ar fi obligatoriu...de unde stiu eu daca e sau nu ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime in munca CARPAHONTU CARPAHONTU lucrez la un institut de cercetare. sunt bugetar. la acest institut se acorda vechime in munca. lucrez de aproximativ 4 ani .Trebuia sa iau spor de vechime de ... (vezi toată discuția)
Salarizare cucuvea cucuvea buna seara si cracun fericit In data de 28 11 2011 am depus o cerere la locul de munca prin care am solicitat sa mi se spuna care este grila de salarizare ... (vezi toată discuția)