avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am 2 executori si unul a pus deja poprire pe salariu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am 2 executori si unul a pus deja poprire pe salariu dar daca cere si al 2-lea se poate cumula si sa se faca o poprire??? Sau pot cere PRESCRIPTIA

Am 2 executori si unul a pus deja poprire pe salariu dar daca cere si al 2-lea se poate cumula si sa se faca o poprire??? Sau pot cere PRESCRIPTIA
Cel mai recent răspuns: Iana Țurcan , Consilier juridic 14:11, 19 Ianuarie 2017
In cazul in care aveti doar o poprire pe salariu vi se opreste 1/3 din venitul net realizat, in cazul in care aveti mai multe, se va opri 1/2 din venitul net realizat si se va imparti la numarul de popriri pe care le aveti (daca aveti salariul de 1200 si aveti o poprire se vor retine 400 lei pentru dosarul de executare; si in cazul in care aveti de exemplu 2 popriri se vor retine 600 lei care vor fi impartiti la 2 dosare si astfel cate 300 lei pe fiecare dosar.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu Andreea_andree Andreea_andree Buna ziua este posibil ca doua birouri de executori judecatoresti sa iti puna poprire pe salariu si din 1200 de lei net sa ramai doar cu 300 de lei si sa mai ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta și pe mine cineva...am 3 popriri pe salariu.eu ... George6891 George6891 Ma poate ajuta și pe mine cineva...Am 3 popriri pe salariu.Eu lucrez în Italia dar cu contract romanesc..adică salariu în România este de 3150 lei ... (vezi toată discuția)