avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu locativ de către coproprietari
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu locativ de către coproprietari

Sunt in situatia in care mi-a expirat cartea de identitate si vreau sa fiu luat in spatiu locativ de catre socrii mei cu care locuiesc de ceva timp.

Am citit contractul lor de proprietate pe apartament si am văzut că ambii sunt meționați în contractul de v-c ca fiind proprietari, desi erau căsătoriți la data incheierii contractului.

Intrebarea mea este urmatoarea: la evidenta populatiei, in momentul depunerii documentatiei este necesara prezenta ambilor părinti sau doar a unuia dintre ei? Este necesar acordul scris al amandurora sau este suficienta prezenta și acordul doar a unuia dintre ei?

Cel mai recent răspuns: Ionutbog , utilizator 14:27, 19 Ianuarie 2017
Este suficient ca unul dintre socrii sa va dea acordul de primire in spatiu la evidenta persoanelor
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt dat afara din casa ionescuandrei65 ionescuandrei65 Buna ziua , sunt disperat si nu stiu ce sa fac . Sunt in situatia de a fi dat afara din casa in care locuiesc eu sotia si copilul meu.de catre mama mea ... (vezi toată discuția)
Expirare carte de identitate, lipsa act spatiu simonutza10 simonutza10 Va comunic ca am C.I. expirata de vreo 2 saptamani, ieri am fost la Evidenta populatiei pt a ma interesa ce acte imi trebuie ca sa imi fac CI. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pentru a lua o persoana in spatiu, este necesar ca ... Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna seara, Pentru a lua o persoana in spatiu, este necesar ca ambii proprietari ai apartamentului sa fie de acord si sa se prezinte pentru semnatura la ... (vezi toată discuția)