avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata

Am câștigat divorțul în care am cerut și cheltuieli de judecata, am câștigat în totalitate fostul soț fiind pus prin hotărâre definitiva sa îmi plătească suma de 2300 RON însă acesta refuza sa plătească cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Matei CHIRILOV , Avocat 01:01, 18 Ianuarie 2017
mergeti cu hotararea legalizata la un executor judecatoresc si depuneti o cerere pentru a-l executa silit. in acest caz veti suporta cheltuielile de executare, dar vi le puteti recupera de la dansul (daca aveti ce executa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-recuperare pensie de intretinere si cheltuieli de judecata ClaudyaFany ClaudyaFany Am câștigat anul trecut în procesul de divorț, sa mi se plătească 2300 RON cheltuieli de judecata însă fostul soț refuza cu înverșunare sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare executorie Madaaa Madaaa Buna seara, Am o hotarare de divort definitiva si executorie si doresc sa-l execut pe salariu pe fostul sot pentru pensia alimentara si pentru cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Sentinta prvind plata asociatie locatari barbulescu nicolae barbulescu nicolae hotararea sentintei a fost data in 27 -09- 2011 pentru plata unei restante la intretinere de aprox 1500 ron de catre fostul administrator care intre timp a ... (vezi toată discuția)