avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivarile instantelor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivarile instantelor

Buna ziua,

Vreau sa stiu daca exista un site unde se publica motivarile instantelor judecatoresti.

Sa va explic mai bine, poate imi si sugerati ceva. Sunt student la drept in Marea Britanie si cateodata vreau sa fac comparatii intre spete. Aici am acces la baze de date precum Westlaw unde se publica majoritatea hotararilor importante si chiar si neimportante.

Exista ceva similar in Romania? Ce fac studentii la drept din Romania cand vor sa caute asa ceva?

Multumesc,
Stefan V Stancioiu
Accesați link-ul de mai jos, veți găsi opt „locuri” pe internet unde puteți citi hotărâri judecătorești.
[ link extern ] /
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se va permite sã studiez un dosar în care nu am fost parte ºi care îmi trebuie pentru un referat? andyand andyand Am nevoie de un dosar incheiat sa studiez pt un referat,daca fac o cerere, nefiind parte mi se va permite?fac la arhiva?dar sa il xeroxez mi se va permite?????? (vezi toată discuția)
Ordinul ministerului sanatatii nr. 560 din 1999 si ordinul ministerului sanatatii nr. 1025 din 2000 secretara007 secretara007 Buna seara. Am si eu o rugaminte, daca este cineva care detine aceste ordine sau daca are adresa de site unde pot fi gasite sigur. Mentionez ca am cautat pe ... (vezi toată discuția)
Sprijin kmnet kmnet buna ziua am si eu un garaj ,in care am o masina,in fata garajului mai am una ,si am probleme cu politia comunitara, care spune sa iau masina de acolo ,ca ... (vezi toată discuția)