avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere auto

Buna ziua. Pt. transcriere auto mai e nevoie de certificat de autenticitate al vehiculului emis de RAR? Unii spun ca da ,altii spun ca nu.....................
Multumesc
Cel mai recent răspuns: papiu , utilizator 15:34, 18 Ianuarie 2017
Conform noilor reglementari legale, cuprinse in OUG nr. 41/ 2016 privind stabilirea unor masuri de simplificare la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative, dovada certificarii autenticitatii unui vehicul de catre Registrul Auto Roman se face de catre solicitantii unei operatiuni de inmatriculare pentru un vehicul rutier utilizat, dobandit din alt stat.
Certificarea autenticitatii vehiculului atesta faptul ca formularul-tip al documentului care confirma inmatricularea anterioara a vehiculului, eliberat de autoritatile competente din ţara de provenienta, este autentic.
Multumesc.Deci numai trebuie.................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto apetrea constantin apetrea constantin este obligatoriu certificatul de autenticitate daca masina este din acelasi judet (vezi toată discuția)
Certificat autenticitate rar nmele nmele Buna ziua! Daca ma prezint la RAR pentru eliberarea certificatului de autenticitate cu stopurile sparte (ambele sunt sparte pe la lateral, din spate nu se vede ... (vezi toată discuția)
Mai este obligatorie inmatricularea unui autoturism? Florin14 Florin14 Doresc sa adresez o intrebare deoarece nu am gasit nici o lege,ordonanta,hotarare,etc care sa ma lamureasca.Am cumparat o masina inscrisa in Romania care are ... (vezi toată discuția)