avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Institutia, parte in proces, se desfiinteaza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Institutia, parte in proces, se desfiinteaza

Institutia publica, parte intr-un litigiu de munca, se desfiinteaza. Conform legii de desfiintare, drepturile si obligatiile instituiei care se desfiinteaza sunt preluate de o alta institutie. Este preluat patrimoniul si tot personalul.
Ce documente se inainteaza instantei in acest caz? Care este calea de urmat?
Cel mai recent răspuns: Oceania , utilizator 11:06, 20 Ianuarie 2017
În ce stadiu este procesul și ce calitate procesuală are instituția care se desființează în proces?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Sunt de fapt doua procese: unul pe fond si unul in recurs. Institutia este parat si respectiv intimat-parat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vinzare cumparare ioanandrei ioanandrei Sintem o persoana juridica de drept privat ( CUMPARATORUL) ,care a incheiat un CONTRACT DE VINZARE -CUMPARARE IN CONDITIILE LEGII , cu o institutie publica a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto iulian08 iulian08 am chemat in instanta finantele publice oravita,si am deschis un proces in resita pentru recuperarea taxei auto,dupa doi ani de zile am castigat procesu iar ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri, ca probe in recurs cuziamusia cuziamusia In calitate de parte parata-recurenta am facut recurs la sentinta civila prin care, prima instanta a dat castig de cauza partii reclamante-intimate (pe baza ... (vezi toată discuția)