avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul prenatal

Buna ziua. Sotia mea a incetat lucrul in septembrie 2016 iar in octombrie a ramas însărcinată. Mai poate primi concediu prenatal in condițiile in care a realizat venituri in ultimele 24 de luni anterioare sarcinii? Daca da ce acte trebuie si unde trebuie depuse? Mulțumesc anticipat...

Alte discuții în legătură

Conditii intrare in ccc Romeo10 Romeo10 Buna ziua, Sotia este insarcinata si va naste in septembrie anul acesta . Avand in vedere ca regulile acordarii CCC sau schimbat,puteti sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Drept la indemnizație ccc Ginutza 2017 Ginutza 2017 Buna ziua.am o intrebare.sunt însărcinată,sarcina gemelara!în septembrie 2016,m-am angajat la o firma,iar din 16 noiembrie 2016 pana in 30 decembrie2016 am ... (vezi toată discuția)
Continuarea contractului de munca dupa concediu de crestere copil si concediu fara plata irinaileana76 irinaileana76 [b]Buna ziua ! Din ianuarie 2000 lucrez la o firma cu contract de munca, in februarie 2007 am nascut si am intrat in concediu pentru cresterea copilului pana ... (vezi toată discuția)