avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Universitatea Petre Andrei din Iasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Universitatea Petre Andrei din Iasi

As vrea sa stiu daca a gasit cineva textul Ordinului 4294/10.06.2009 al Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Inovării,care il recunoaste pe Tompea ca rector.
Care parte are dreptatae Niculescu sau Tompea???
Cel mai recent răspuns: martinelana , utilizator 23:26, 23 Aprilie 2010
sigur?
as vrea sa vad un document oficial! nu-mi permit pe ""vorbe"" sa platesc atat!
Am inteles,insa daca nu vreti "vorbe",altceva ce am putea sa va raspundem? Nu detinem nici un document oficial,dar exista acel ordin dat de ministrul educatiei,ordin pe care Doru Tompea il pune in aplicare...;)
Daca vreti ceva...oficial,ati putea sa va interesati direct la Universitate...;)
Buna ziua!
Aveti foarte mare dreptate!!!!!
Ma intreb care despre care universitate vorbiți?????
Pe parcursul celor 2-3 saptamani de cand studiez problema acesta am descoperit ca exista 2 site-uri de prezentare ale universitatii, numere de telefon-fix care nu funcționează sau de mobil la care primești informații in functie de...grupul din care faci parte (ex. taxa de școlarizare...2000 ron/2200 ron) şi....rectori diferiți! Cat priveste ordinul ministrului.....inca il caut!
La urma urmei....pana in octombrie cand incepe scoala...mai e mult, nu-i asa????!!!!
Ma intreb, la finalul facultatii sau a masterului, care rector va fi in functie? Taxa va fi recunoscuta daca am platit-o in timpul "celuilalt rector" sau.....platesc 2 taxe si primesc 2 diplome ptr aceeasi specializare??
ASTEPT ORDINUL MINISTRULUI!
salut
acest ordin este o fictiune.Nu a existat niciodata,drept pt care Curtea de Apel Bucuresti a anulat acest ordin.Orice alt ordin emis pe acelasi titlu devine nul de drept.
Acest act a fost doar praf in ochii credulilor,MEC nu a emis niciodata acest ordin
(nici pe saitukl MEC nu este afisat)
Se dau diplome care sunt lovite de nulitate
chirileanucoca a scris:

As vrea sa stiu daca a gasit cineva textul Ordinului 4294/10.06.2009 al Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Inovării,care il recunoaste pe Tompea ca rector.
Care parte are dreptatae Niculescu sau Tompea???

Alte discuții în legătură

Univ petre andrei iasi olgutamadalina olgutamadalina Buna ziua! Sunt studenta la univ petre andrei din iasi, facultatea de asistenta sociala. Anul acesta universitatea nu apare in HG 749/2009 ca fiind ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taxei de stocare perceputa de facultati Bratila Bratila Buna ziua! Am rugamintea sa-mi raspundeti daca este legala perceperea taxei de stocare pentru diploma de licenta si a foii matricole? (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)