avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda multipla lipsa rovinieta?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda multipla lipsa rovinieta?

In 9 Iulie 2016 mi-a expirat rovinieta si am uitat sa o reinnoesc.in 05.01.17 am primit proces verbal de contravenție in posta ca am fost depistat pe 10 Iulie de o camera video.constatarea au facut-o Cestrin-ul pe camera video doar in 06.12.16 .din cate imi aduc aminte am mai circulat in vreo 3 rânduri cu mașina din Iulie pana in Decembrie .este legal sa mai primesc încă trei amenzi pentru aceeași fapta?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 13:52, 18 Ianuarie 2017
este legal sa primesti o amenda pe luna pt lipsa rovigneta.
nu este aceeaşi fapta..... fiecare iesire cu masina pe drumuri unde era obligatorie rovinieta este distincta deci se poate sanctiona separat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi continue pentru lipsa de rovigneta? ZErszenyi ZErszenyi Buna Ziua, M-am intors in tara in iulie 2016 supa 16 ani in Australia. Inainte de a ma muta din tara nu am posedat un autoturism in Romania si deci nu am ... (vezi toată discuția)
Am achitat rovinieta la 8 minute după ce a vehiculul a trecut prin raza camerelor. vreau să contest procesul verbal de constatare, știe cineva un articol care ar putea să mă ajute? Katiusha Katiusha Poate sa ma ajute cineva? Am circulat fara rovinieta, insa in momentul in care mi-am adus aminte am fugit la prima benzinarie si am achitat-o. Mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Marius 2017 Marius 2017 Buna ziua am primit o amenda de rovinieta in data de 10 02 2017 platita in 48 ore pt contraventia savirsita in data de 10 08 2016 .Am uitat sa verific ... (vezi toată discuția)