avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu munca

Buna ziua,in 2013 am semnat un contract de școlarizare cu o firma si la finalul școlarizării au făcut un act adițional in care era menționată suma de 9000 de Ron in cazul plecării mele timp de 3 ani,după 2 luni am plecat si in ianuarie 2017 am primit o înștiințare (m au dat in judecata ).menționez ca la finalul școlarizării nu am primit nici o diploma sau act care sa specifice Calificarea mea la ei.ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 19 Ianuarie 2017
Ati plecat dupa 2 luni sau 2 ani?
Daca ati semnat actul aditional trebuie sa va asumati conditiile din acel act.
Am plecat după 2 luni
Buna ziua.
Dvs. ati semnat respectivul act aditional?
Da,l-am semnat.
Marrynerro a scris:

ce trebuie sa fac?

Daca ati semnat actul aditional trebuie sa platiti.

Alte discuții în legătură

Clauza formare profesionala cristyz cristyz Buna ziua, M-am angajat acum cateva luni la o firma care mi-a platit un curs de calificare care a durat 4 luni. Am semnat un act aditional prin care trebuie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , în clauza de formare profesionala se includ și ... gooldenn20 gooldenn20 Bună ziua , în clauza de formare profesionala se includ și salariile oferite de către angajator ? În cazul meu , 9 luni am fost angajat ca muncitor ... (vezi toată discuția)
Bună. ce se intampla dacă un salariat nu respecta ... Dcnfln Dcnfln Bună. Ce sancțiuni s-ar putea aplica dacă un salariat nu respecta un contract adițional semnat? Salariatul trebuie sa rămână în firma minim 2 ani sau ... (vezi toată discuția)