avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notar care nu coopereaza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notar care nu coopereaza

Buna ziua,
Am deschis un dosar in instanta contra statului ptr o chitanta pe un teren care a apartinut bunicului in urma actelor cerute de instanta. Am descoperit ca cel de la care sa cumparat pamantul cu chitanta are 3 mostenitor care au decedat si ei conform acte primite de la camera notarilor. Unul din cei 3 are la randulu lui un certicat de mostenire la un anume notar care nu vrea sa ne dea nici o relatie cum ii chiama pe mostenitori (ca sa vedem daca mai este in viata unul) ca sa continuam cu dosarul impotriva respectivului care este viabil.
Exista un forum superior al notarilor care sa imi dea aceste informatii? Pentru ca judecatoarea nu doreste sa inainteze o cerere catre respectiva notarita decat dupa ce platesc taxa de timbru care e de 20000 lei(pentru care trebuie sa fac imprumut la banca) care va fi pierdere de bani daca cei de pe titlul nu mai treiesc si trebuie sa ma intor iar la judecata cu statul.
Va multumes!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 17:45, 18 Ianuarie 2017
Trebuie sa faceti dovada de persoana interesata . Atata timp cat actiunea nu v*a fost admisa pentru neplata timbrului nu puteti face dovada ca sunteti persoana interesata pentru a obtine aceste informatii de la notar sau de la Camera Notarilor. Notarul este tinut de confidentialitate in relatia cu clientul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri claras claras mama mea a vandut un teren agricol,realizand o chitanta de mana,pana sa perfecteze actele oficial a decedat ...la vremea cand a vandut terenul nu avea si ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate bkk bkk Buna ziua,am si eu o problema ,in anul 1997 am cumparat 1 ha de pamant arabil,am facut cu propeitarul pamintului o chitanta de mana si a ramas sa perfectam ... (vezi toată discuția)
Poti sa dai in judecata? izabela_25 izabela_25 Buna ziua, Asi dori sa stiu daca poti da in judecata rudele unei persoane decedate, in legatura cu o chitanta de mana pt un teren (persoana de la care sa ... (vezi toată discuția)