avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranjati de vecini, ce drepturi avem?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranjati de vecini, ce drepturi avem?

Buna ziua.ma numesc mihaela si stau cu chirie intr-un apartament.vecinii de sus ne deranjeaza foarte tare si nu respecta nici orele de odihna.mentione ca nu avem contract de inchiriere.proprietara nu a dorit sa faca.ma intereseaza ce drepturi am.daca pot suna la politie pt a face plangere.nu mai putem sta in casa de galagie si nu ne pitem odihni.astept raspuns urgent.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lica-v , utilizator 00:09, 22 Ianuarie 2017
da, puteti suna la politie de fircare data cand face galagie. cautati numarul sectiei de politie din zona, nu apelati prin 112.
Daca nu aveti viza de resedinta, mai bine nu sunati la politie pentru ca va trebui sa va identificati.
Astfel veti cadea mai intai dv. in capcana.

Mai bine va luati bocceluta si va mutati in alta parte. Aveti marele avantaj ca sunteti chiriasi si nu sunteti legati de glie! :)
Multumim frumos pentru raspunsuri@
Foarte corect. Locuieste ilegal , mai vrea si drepturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini galagiosi suparatu suparatu Salut, Am tot citit postari despre vecini galagiosi si ce poti face (sau ce nu poti face) insa nu am gasit raspuns la intrebarea mea. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Proprietar galagios!? - Elibet - Elibet am un apartament dat in chirie unor studenti. De cateva luni incoace, a fost chemata politia de cateva ori pt ca chiriasii erau galagiosi!? Politia a fost ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii andrei_emil andrei_emil Buna ziua, Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, ... (vezi toată discuția)