avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere PFI
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere PFI

Am deschis anul trecut in septembrie un PFI.Nu am realizat niciun venit.As dorii sa stiu ce trebuie sa platesc tinand cont ca nu am realizat venituri.Si ce declaratii ar trebuii sa depun acum la inceput de an.Si pentru inchidere ce trebuie sa fac si sa platesc?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:15, 18 Ianuarie 2017
Pentru anul trecut depuneti declaratia 200 iar daca vreti sa inchideti activitatea depuneti d220, formularul 020 si declaratia 200 pentru perioada din 2017. Daca ati depus declaratia 600 la infiintare, acum la inchidere depuneti declaratia 601, altfel nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pfi phantomini phantomini Buna seara! Sunt Pfi si in curand trebuie sa suspend activitatea pentru a intra in concediul de ingrinire a copilului. Imi puteti spune va rog ce am de ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa - plata contributii nicopfa nicopfa As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii, va rog. Am un PFA pe care doresc sa il inchid. Am depus anul trecut declaratiile necesare, insa am ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare venituri pe anul curent. sarmaneandchill sarmaneandchill Buna! In urma unor probleme de sanatate, nu am reusit sa depun, pana la 1 Februarie actele necesare realizarii calculelor taxelor care trebuiesc a fii platite ... (vezi toată discuția)