avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta salariat

Buna seara.patronii mei refuza sa imi dea adeverinta de salariat pentru a mi se elibera concediu medical.sunt insarcinata in 6 luni si nu vor sa ma mai primeasca la serviciu.
Cel mai recent răspuns: MarincaG , utilizator 19:42, 18 Ianuarie 2017
Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Ați anunțat în scris angajatorul despre starea dvs. ( faptul ca sunteți insarcinata)? Pentru ca ei au obligația sa informeze medicul de medicina muncii, unde vi se va face un raport medical privind starea sarcini și dacă angajatorul sau locul de muncă va oferă condițiile necesare privind starea dvs.,trebuie informat ITM-ul și Direcția de Sanatate Publică .
Faceți o solicitare în scris pentru eliberarea adeverinței , sunt obligați în termen de maxim 15 zile sa va elibereze adeverința, dacă nu puteți sa apelați la ITM-ul din orașul din care faceți parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta pentru medic laura_nic_21@yahoo com laura_nic_21@yahoo com Ma puteti ajuta si pe mine. sunt in medical.dar nu vor sa mi elibereze o adeverinta de venit. k sa mi de a adeverinta.Ma pune sa semnez contractul de ... (vezi toată discuția)
Intarziere plata salariu pe baza de state nesemnate angi84 angi84 Buna ziua, Va solicit ajutorul cu privire la o problema ivita in cazul unui prieten, si anume. A fost fortat sa isi dea demisia fara a i se plati zilele de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime andreea.dragomir100 andreea.dragomir100 Buna ziua Am fost angajata la.o societate comerciala timp de 9 ani. Mi am.dat demisia am stat in preaviz pe 31 iulie a fost ultima zi. La plecare nu ... (vezi toată discuția)