avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tva deductibil la facturile de piese auto si manopera
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tva deductibil la facturile de piese auto si manopera

Va rog frumos sa-mi spuneti daca la facturile de piese auto si manopera li se deduce tva-ul si sunt deductibile.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 13:18, 7 Septembrie 2009
Conform OG34/2009 se modifica codul fiscal :La articolul 21 alineatul (3), litera n) se modifică si va avea urmatorul cuprins:
„n) cheltuielile de functionare, întretinere si reparatii, exclusiv cele privind combustibilul, aferente autoturismelor folosite de persoanele cu functii de conducere si de administrare ale persoanei juridice, deductibile limitat la cel mult un singur autoturism aferent fiecarei persoane cu astfel de atributii."
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Combustibil,contract locatiune,tva contract locatiune dupa 1 mai 2009??????????? anamariacelik anamariacelik pot fi deduse cheltuielile cu un autoturism luat in locatiune dupa 1 mai 2009?Ma refer la:rata de locatiune,TVA,combustibil si eventualele reparatii sau ... (vezi toată discuția)
Neclaritati in legatura cu tva gabiclenciu gabiclenciu Va rog sa ma luminati ca nu mai pricep nimic.Este deductibil TVA-ul in cazul unei autoutilitare care transporta marfa -luata in leasing financiar in 2006? - ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs pentru administrator? gabiclenciu gabiclenciu Am urmatorul caz: S.C. la care administratorul incheie un contract de comodat intre el ca prs. fizica si firma - pentru un autoturism- necesar pt.transportul ... (vezi toată discuția)