avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... abonament telekom
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

abonament telekom

Buna seara,
E cam complicata problema mea dar am mare nevoie de ajutor.
Am 2 abonamente la Telekom, in oras si la tara, cum tatal meu a murit am luat-o pe mama la noi in oras, acolo la tara telefonul nu merge din iunie 2016, am sunat am facut nenumarate sesizari, au venit dupa o luna si au schimbat cablu, la noi telefonul tot nu functiona, iar in decembrie am adus-o pe mama in oras. Am sunat la telekom si le-am zis cum stau treburile si daca sunt de acord sa inchida pentru 6 luni acel contract si sa il deschida dupa. Nu au fost de acord pentru ca acel contract este facut pe 2 ani si... NU SE POATE. Am mers cu certificatul de deces la ei si le-am explicat cumstau treburile si... trebuie sa platesc vreo 9 luni in avans ca sa se inchida acest contract. Intrebarea mea este : Exista vreo lege care sa ne apere de astfel de excroci? Am vreo sansa sau trebuie sa platesc?

Alte discuții în legătură

Restante abonament teleokm AnnaMariaR AnnaMariaR Buna ziua, am niste nelamuriri in legatura cu cele 4 abonamente pe care le am cu cei de la Telekom, in primavara acestui an acestia au avut lucrari de ... (vezi toată discuția)
Exista vreo procedura prin care acesta situație cu telekom se poate remedia? Gabitulici Gabitulici Bună seara, Va cer o parere în privința unei situații cu care părinții mei se confrunta de sase luni, privitoare la un contract cu Telekom. Părinții ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie adi42 adi42 In urma cu vreo cinci luni o firma de recuperari datorii a inceput sa ma sune sa-mi spuna ca trebuie sa platesc o datorie facuta de mama de pe vremea cand ... (vezi toată discuția)