avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere datorie

In urma cu vreo cinci luni o firma de recuperari datorii a inceput sa ma sune sa-mi spuna ca trebuie sa platesc o datorie facuta de mama de pe vremea cand traia,datorie facuta la Telekom prin neplata facturilor,neplatite cam in ultimul an de viata.Precizez ca eu nu am stiut,pana in urma cu cinci luni,ca mama avea facturi neplatite la Telekom!Mama a murit in urma cu vreo trei ani.Findca nu am dat curs cererii lor au inceput sa-mi trimita sms-uri cu diverse amenintari,sa ma urmareasca prin oras...Cu toate ca locuiam in aceeasi casa,cu mama,fiecare avea propriul sau contract de cablu,la acelasi Telekom pentru ca eram certati,de vreo douzeci de ani,eram ca doi straini.Am reusit sa-mi fac propriul meu contract de cablu pentru ca aveam nume de familie diferite.Contractul pentru cablu mi l-am facut in urma cu cinci ani,cand mama inca traia.Doresc sa stiu ce sa fac in aceasta situatie la ce sa ma astept si daca suma datorata are un termen de prescriere.
Cel mai recent răspuns: adi42 , utilizator 12:12, 21 Decembrie 2017
Ati mostenit ceva bunuri de la mama ?
Nu am mostenit nimic de la ea!Locuia intr-o casa cu chirie la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de plata datorie a mamei decedate, de care nu am stiut mihasava35 mihasava35 Buna ziua... Mama mea a decedat in urma unui incendiu in Noiembrie 2007. Tot ceea ce eu stiam ca are ca datorii le-am achitat la momentul respectiv,adica ... (vezi toată discuția)
Notificarea sau contactarea recuperatorilor intrerupe prescriptia de 3 ani? cyan cyan Am primit o notificare pe numele mamei de la o firma de recuperari pentru o creanta la un furnizor de telefonie fixa magenta. Suma nu este mare, vreo 50 lei. ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante ma ameninta telefonic pt datorii ale parintilor mei bubudeny bubudeny Parintii mei au mai multe datorii la diverse banci ,ramase neachitate de cateva luni ,aceste banci acordandu-le credite desi ei erau pe lista neagra a ... (vezi toată discuția)