avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Audierea martorilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Audierea martorilor

Am asistat la o bătaie și cei de la secția de poliție m-au citat ca martor. Data inițială a fost modificată pentru că una din părți dorea să fie prezentă la luarea declarației și nu putea în ziua respectivă. Atât prima cât și a doua dată au fost stabilite de comun acord cu agentul de poliție. Întrebarea este dacă partea respectivă (nu știu care dintre bătăuși a făcut plângerea) are dreptul să solicite prezența la audiere și dacă eu pot refuza prezența acestuia. Mulțumesc anticipat.
Doar avocatul partii respective are dreptul sa asiste daca a formulat cerere in acest sens.
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri cristiursa cristiursa 1daca nu e inceputa urmarirea penala organele de urmarire sunt obligata sa aduca la cunostinta unei persoane dreptul de a avea aparator spre ex. luarea unei ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala fordfiesta fordfiesta Buna ziua sunt martor intr-un dosar de furt ,am fost audiat de catre politist ,dupa care inculpatul a primit clasare din partea procurorului ,s-a formulat ... (vezi toată discuția)
Politia poate sa ma oblige sa fiu martor daca nu vreau si nu am vazut agresiune fara sa cunoasca pe vrun autor?? mario38iulian mario38iulian Nepotul Meu a asistat pe strada la o altercatie intre 2 grup de barbati si apoi am fost citata dupa un an ca martor la Politie fara sa stiu nici macar numele ... (vezi toată discuția)