avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCC intoarcere la munca mai devreme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCC intoarcere la munca mai devreme

Buna ziua.
Sotia este in CCC si optat pt 2 ani de concediu. Acum vrea sa se intoarca mai devreme la munca ( la 1 an / 10 luni) sa prinda acel stimulent de 500 lei .

Este ok perioada ( 2 luni mai devreme ) sau trebuia sa se intoarca mai devreme ?

Acea luna in care trebuie sa stea celalalt parinte in CCC il pot lua imediat ce intra sotia la munca sau trebuie sa astept pana la 1 an si 11 luni ?
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2017
ghotycul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 19 Ianuarie 2017
Pentru a beneficia de stimulent de insertie pana la 3 ani, sotia va trebui sa revina la munca in termen de cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea tatalui de a sta in concediu de crestere copil olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Am citit legea care prevede obligativitatea tatalui de a sta in concediul de crestere copil timp de o luna si nu am inteles mare lucru. Ce se ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie-ccc 2 ani Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. Daca un angajat a ales sa stea in CCC timp de 2 ani si se intoarce la munca inainte ca, copilul sau sa implineasca varsta de 1 an, poate beneficia ... (vezi toată discuția)
O luna de concediu pentru tatic sofoana sofoana buna ziua!sunt in concediu de crestere copil, si sotul meu intentioneaza sa-si ia si el o luna de concediu,avand in vedere noile prevederi legale.eu am optat ... (vezi toată discuția)