avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de reexaminare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de reexaminare

Buna ziua

instanta de judecata mi-a anulat cererea prin care contestam un proces-verbal pe motiv ca nu am depus chitanta pt taxa de timbru (de fapt nu am depus-o pt ca am uitat s-o platesc, mi s-a pus in vedere sa o platesc dar pt ca mi-am schimbat domiciliul plicul a fost trimis la vechea adresa si nu am stiut de existenta lui). Pe incheiere scrie ca pot face cerere de reexaminare in 15 zile. Intrebarea mea este urm.: pot platesc taxa de timbru acum? mi se accepta cererea de reexaminare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: VioletaNed , utilizator 11:01, 19 Ianuarie 2017
Ar fi fost mult mai simplu sa depuneti din nou cererea, de data aceasta insotita de taxa de timbru. Insa daca spuneti ca dvs ati contesatat un proces verbal, probabil ca sunteti iesit din termen.
Faceti cererea de reexaminare, si atasati la aceasta taxa de timbru. Aduceti dovada schimbarii domiciliului si astfel puteti sa va aparati ca nu ati primit citatia cu obligatia de a plati.
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2017
Raluca Ifrim, Avocat
Multumesc pentru raspuns.

Cum as putea sa dovedesc schimbarea domiciliului avand in vedere ca buletinul nu l-am schimbat inca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de restituire cauțiune anulată. ce trebuie să fac în continuare ca să-mi pot recupera banii? andrea_u andrea_u Buna seara, In 2014 februarie am castigat primul proces impotriva unui IFN - anularea executarii silite. Iar in aprilie 2014 a fost aprobat si restituirea ... (vezi toată discuția)
Comunicare taxă de timbru judiciar, în cât timp trebuie s-o plătesc? ce se întâmplă dacă depășesc termenul? nicoara_a nicoara_a Buna ziua, Am depus o cerere pt recalcularea pensiei si am primit o comunicare din partea judecatoriei cum ca in termen de zece zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru partaj viomari viomari Buna ziua, Am un proces de partaj la judecatoria sect.3 si am achitat contravaloarea taxei de timbru stabilita de catre d-na judecatoare, insa dupa 7 zile de ... (vezi toată discuția)