avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel fara avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

apel fara avocat

Buna ziua! De curand am terminat un proces de custodie , pensie alimentara si stabilire domiciliu minor pe care l-am castigat in parte. S-a facut apel de catre partea adversa insa nu a depus si motivele apelului.Este nevoie de avocat la apel in cazul meu ? multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:06, 19 Ianuarie 2017
Dacă aveți minime cunoștințe juridice, și vă descurcați singură, procedura nu vă obligă să vă angajați avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc sa ma sfatuiti in aceasta situatie. sunt impreuna ... Specific romanesc Specific romanesc Buna Ziua! Doresc sa ma sfatuiti in aceasta situatie. Sunt impreuna cu o persoana care a avut o relatie de 7 ani traind in concubinaj din care a rezumat un ... (vezi toată discuția)
Parasirea romaniei impreuna cu minor. ContSters67263 ContSters67263 Buna ziua! Problema mea sta in felul urmator. Am avut o relatie in urma careia a rezultat un copil, momentan in varsta de 3 ani. Copilul poarta numele de ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie Sonyaa Sonyaa Buna dimineata..apelez la cunostintele dvs si as dori niste sfaturi.Sotul meu a parasit caminul conjugal acum un an si jumatate si de atunci pe mine si copii ... (vezi toată discuția)