avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Am HTA 2
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Am HTA 2

Ce nu am voie sa fac La locul de munca
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:54, 19 Ianuarie 2017
Functie de specificul locului de munca discutati cu medicul de medicina muncii sau medicul de familie ce restrictii puteti avea.
Multumesc
Medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale este singurul in masura ca in urma examinarii medicale a dvs. sa completeze, semneze, parafeze fisa de aptitudine in care poate mentiona apt/ inapt/ apt conditionat pentru locul de munca/ postul de lucru/ meseria ...
Daca mentioneaza apt conditionat, medicul are obligatia sa nominalizeze conditionarile (expl. program redus, evitarea anumitor activitati, evitarea lucrului in schimburi, etc.) pe care angajatorul are obligatia sa le respecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitarea schimbarii locului de munca in caz medical vykyciorea vykyciorea fiind angajat al unei firme cu contract pe perioada nedeterminata ,in urma unor probleme medicale urmate de internari si investigatii medicale mi s-a prescris ... (vezi toată discuția)
Sunt persoanele hipoacuzice considerate apte pentru muncă? Tiberiu H Tiberiu H Bună ziua, aș dori să aflu ce spune legislația în cazul persoanelor care au dobândit un anumit grad de hipoacuzie pe parcursul vieții adulte și care nu ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate a unei asistente cu postul detinut din cauza de boala(alergie) Beniamini Beniamini In ce baza legala asistenta poate fi mutata la un alt cabinet in ambulator in acelasi spital daca nu poate sa-si exercite meseria din cauza alergiei. In mod ... (vezi toată discuția)