Buna ziua...in primul rand va multumesc mult pentru ajutor....am deschis actiunea si datorita dv am reusit si mi s a aprobat ordonanta de comisie rogatorie in Italia pentru obtinerea pensieia alimentare...am tradus formularul pe care l am transmis instantei de judecata...acum astept...nu stiu ce va cuprinde acel dosar cand va fi restituit din instanta italiana....nu stiu cat va dura procedura la italieni....cand se va intoarce dosarul cu documentele intuiesc ca judecatorul va dispune o suma din salariul tatalui minorului...rugamintea mea catre dumneavoastra este cum sa scrius sau de ce articol sa ma folosesc pentru a solicita instantei sa se pronunte asupra unei sume exacte si nu sa se pronunte in sensul legii noastre adica o patrimte...mai intelesesm ca, daca tatal copilului este recasatorit se socoteste pensia alimentara doar la jumtatate din venitul lunar si nu intreaga suma....o alta dilema am ...cum pun in executare hotararea ce se va pronunta? trebuie sa cer instantei sa trimita hotararea in Italia, sau merg personal la un executor? va multumesc anticipat....