avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire si alte violente

Buna ziua,
In luna august baiatul si un prieten de-al lui au fost batuti de trei persoane (baieti intre 23-24 ani) pe care nici nu le cunosteau (acestia au fost batuti la discoteca de alte persoane si au venit sa se razbune, batand tot ce le-a stat in cale,in cazul de fata,baiatul meu si prietenul lui).Acestia (adica baiatul si prietenul lui) au fost scosi din masina (ca se aflau in masina stateau de vorba) si loviti cu bate si cheii de masina,distrugand si masina (au spart geamul de la sofer si din spate).ca sa poata sa-i scoata afara.In urma acestei batai, baiatul s-a ales cu fractura de mandibula, si fractura de craniu la ochiul stang celalalt baiat scapand cu leziuni mai usoare.Mentionez ca baiatul are 23 de ani
As dori sa stiu la ce infractiuni se icadreaza,si cat dureaza pana incepe procesul,deoarece nici acum nu au primit citatie de inceperea procesului.De ce dureaza asa de mult?
Ar putea fi si infractiunea de distrugere (a masini) si tulburare de posesie deoarece a fost scos cu forta din masina?
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2017
pismis, utilizator
Partea vatamata (fiul dvs.) poate formula cerere la politie pentru a i se comunica stadiul dosarului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire si alte violente pismis pismis Buna ziua, In luna august baiatul si un prieten de-al lui au fost batuti de trei persoane (baieti intre 23-24 ani) pe care nici nu le cunosteau (acestia ... (vezi toată discuția)
Conflict soldat cu rani minore beaganea beaganea Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare legala pentru fratele meu in varsta de 20 de ani care a participat activ la un conflict. Las mai jos povestea ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava? Irina22 Irina22 Buna ziua O sa incep prin a va spune ca prietenul meu a fost batut de catre o persoana cunoscuta de el,cu martori.Din asta a rezultat fractura de ... (vezi toată discuția)