avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In preaviz

Am fost concediat de la o societate actual m-au anuntat ca sunt in preaviz 20 de zile .
Intrebarea este :
Ca Angajator ma poate obliga ca in preaviz sa desfasor alta activitate decat cea din fisa postului ?
Adica ma ocupam de SSM pe Societate si in preaviz mau pus sa spal masini au dreptul sa faca asta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:34, 20 Ianuarie 2017
Puteti desfasura activitatile mentionate in fisa postului anexa la contractul individual de munca.
Sub rezerva legalitatii deciziei angajatorului, puteti desfasura si alte atributii.

In acest sens, se exprima art.40 alin.1 lit.c C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea atributiilor din fisa postului mottofreee mottofreee De curand am primit o \'Anexa la fisa de post\' care prevede printre alte atributii si: -Participa la programele de instruire ISCIR organizate de societate ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii la un alt loc de munca diferit de cel pe care ... jojo jojo Delegare atributii la un alt loc de munca diferit de cel pe care are contract: La solicitarea salariatului care este incadrat intr-un compartiment pe functie ... (vezi toată discuția)
Predarea job-ului in perioada de preaviz wasy2019 wasy2019 Buna seara, Sunt in perioada de preaviz de 20 de zile . Va rog sa-mi spuneti daca eu am obligatia sa instruiesc alta persoana, desemnata de angajator sa ma ... (vezi toată discuția)