avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Predarea job-ului in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predarea job-ului in perioada de preaviz

Buna seara,
Sunt in perioada de preaviz de 20 de zile .
Va rog sa-mi spuneti daca eu am obligatia sa instruiesc alta persoana, desemnata de angajator sa ma inlocuiasca.
Cel mai recent răspuns: wasy2019 , utilizator 18:14, 23 August 2019
Aveti asa ceva mentionat in fișa postului?
Nu este mentionat nimic concret in fisa postului.
Printre altele la atributii generale este scris si faptul ca : "Atributiile nu au caracter limitativ, directorul de productie poate stabili si alte atributii cu caracter specific domeniului de activitate"
In acest caz, nu prea mai aveti ce face. Doar sa contestați decizia respectiva.
Ultima modificare: Joi, 22 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Adica e datoria mea sa instruiesc alta persoana?
Potrivit art.40 C.mun., angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
a) sa stabileasca organizarea si functionarea unitatii;
b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;
c) sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor;
.....

Alte discuții în legătură

Fisa postului puiu61 puiu61 Buna seara! Sunt fochist la o instituţie de stat şi la schimbarea conducerii, noul director vrea să-mi treacă în fişa postului deschiderea şi ... (vezi toată discuția)
Probleme la serviciu - schimbare post mitzi666 mitzi666 sunt operator calculator in contractul de munca iar atributiiile mele sunt sa comand materiale pentru firma, dar directorul doreste sa ma treaca pe magazie / ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,care este fisa postului pentru tehnician gestiunea ... lugtimpoli lugtimpoli Buna ziua,care este fisa postului pentru Tehnician gestiunea productiei? Nu poate fi magazonier,sau ? Multumesc! (vezi toată discuția)