avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cuantum total al cheltuielilor deductibile pentru pfi ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cuantum total al cheltuielilor deductibile pentru pfi - agent asigurari

Salut. As vrea sa stiu, va rog, care este cuantulul cheltuielilor deductibile pe care le pot scade din venitul brut la un PFI - agent de asigurari. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tocmai ce mi-am deschis un pfi, si as dori sa aflu ... Dumitru211p Dumitru211p Buna ziua, tocmai ce mi-am deschis un PFI, si as dori sa aflu daca exista cheltuieli deductibile pe care as putea sa le scad din venit atunci cand platesc ... (vezi toată discuția)
Pfi camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! Sunt agent asigurari si de curand am inchiriat un spatiu pentru a-mi desfasura activitatea.Am contract de agent cu un broker si m-am inregistrat ... (vezi toată discuția)
Completare registru de evidenta fiscala la pfa stefan5747 stefan5747 Salut, la un pfa din ce stiu cas e deductibil, dar acesta se face singur in declarația unica, întrebarea mea daca il trec in registru de evidenta fiscală ca ... (vezi toată discuția)