avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

As dori sa stiu daca,odata reintoarsa la locul de munca in luna septembrie a anului 2016 din concediu de maternitate (crestere copil pana la varsta de 2 ani), am dreptul la atatea zile de concediu de odihna stipulate in contractul de munca (23 zile) sau la numarul de zile aferente celor 3 luni ramase din an?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumirela , utilizator 14:40, 20 Ianuarie 2017
Pentru perioada de CCC nu beneficiati de concediu de odihna.

Prin urmare, pentru 2016, veti beneficia de Co numai pentru perioada cuprinsa intre data revenirii si 31.12.2016, inclusiv.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu de odihna minunata minunata lucrez in invatamant. in anul scolar 2015 - 2016 am lucrat dupa cum urmeaza: luna septembrie integral, de la 1 octombrie si pana la 31 ianuarie am fost in ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna dana01 dana01 Buna ziua! Eu am fost in CIC anul trecut pana pe 8 noiembrie.Îmi puteti spune de cate zile de concediu ar fi trebuit sa beneficiez? Cele aferente tot anului ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna divele divele O salariata care-si reia activitatea la data de 01.05.2016 dupa concediu crestere copil , care are o vechime de 10 ani in munca, la cate zile de concediu de ... (vezi toată discuția)