Buna ziua!V-as ruga daca puteti sa-mi dati cateva relatii vis a vis de urmatoarea situatie:am vandut un autoturism prin contract de vanzare -cumparare si scos din evidanta de la Directia de impozite si taxe locale in aceeasi data.Noul propietar a fost amendat pentru lipsa rovinieta,el neinmatriculand masina pe numele sau,amenda a venit pe numele meu ,plus dosar de executare silita din partea unui executor judecatoresc.
Doresc sa contest aceasta amenda inclusiv dosarul de executare silita.Unde pot depune contestatia ,la ce judecatorie si ce acte sunt necesare(in afara de contract vanzare-cumparare si adeverinta de la Directia impozite si taxe)?
Multumesc.
fiind deja in executare puteti contesta amenda doar in cadrul contestatiei la executare pe care o veti face la judecatoria de care apartien executorul.....
Buna ziua!Amenzile sunt inregistrate in 2011,le-am primit prin posta in 2012.
Saptamana trecuta am primit tot prin posta dosarul de executare silita,mi s-a pus poprire pe carduri.Executorul judecatoresc este din sec. 3.La judecatoria sectorului 3 va trebui sa depun contestatia la executare,care va trebui sa cuprinda si contestatia la amenda?Multumesc.