avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat fiscal fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat fiscal fals

Buna ziua. Acum 2 ani am cumparat o casa. Acum se pare ca certificatul fiscal in baza caruia a fost vanduta de cel caruia i-a facut vanzarea vanzatorului meu era fals, imobilul avand niste datorii atunci din ce am inteles. eu sunt al doilea cumparator, vanzatorul de la care eu am cumparat achitand toate datoriile si vanzandu-mi in baza unor acte perfect legale. Doresc sa precizez ca celelalte acte de proprietate sunt perfect legale, eu si cel de la care am cumparat avand dreptul in cartea funciara. Acum am inteles ca ar putea fi anulate actele mele? Chiar daca eu nu doresc acest lucru si nici vanzatorul meu? Cei de la finante sunt cei care au depus plangerea. Mai mult, am inteles ca a fost achitat prejudiciul (suma care ar fi trebuit achitata de cel care a prezentat actul fals) la politie nimeni nu s-a declarat prejudiciat. Exista vreo sansa sa nu se anuleze actele sau macar sa nu se repuna in situatia anterioara, daca nimeni nu cere asta in fata instantei penale? Nimeni nu ar avea interesul iar actele de proprietate sunt in regula doar fiscalul a fost cu probleme, oar la carte iarasi nu a fost problema. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

O sa-mi pierd casa? alex_g alex_g Sa va spun pe scurt care este problema. Am cumparat acum 2 ani o garsoniera (17.000 E). Sunt al treilea proprietar. Primul propietar, dupa ce i-a murit ... (vezi toată discuția)
Imobil vandut de 2 ori, antecontract nerespectat Sebastian03 Sebastian03 Buna ziua, In anul 2018 am semnat un antecontract pentru o garsoniera intr-un bloc la care abia se incepuse constructia (Ilfov). Desi nu mi-a sunat bine, ... (vezi toată discuția)
Societate in insolvabilitate, vanzare imobil catalinnnr catalinnnr Poate o societate comerciala aflata in insolvabilitate(cu o datorie f mare catre bugetul statului) sa vanda un imobil(doar cladire fara teren) pe baza unei ... (vezi toată discuția)