avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... OUG nr. 20/2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

OUG nr. 20/2016

Buna seara!
Am o nelamurire referitoare la aplicarea OUG nr. 20/2016.
Eu sunt incadrata ca inspector principal, clasa I, gradatie 2 (am 7 ani vechime). In institutie mai exista un singur inspector principal, clasa I, gradatie 5.
Diferenta de salariu este de aproximativ 1200 lei brut...eu fiind cea care se afla in dezavantaj. Intrebarea mea este: Ar trebui sa beneficiez de acelasi salariu ca celalalt inspector principal conform OUG 20/2016?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Functionari publici- aplicare ordonanta 20/2016 bibi1971 bibi1971 In Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului ... (vezi toată discuția)
Discriminare sau incadrare salariala necorespunzatoare functionar public iustin78 iustin78 Sunt functionar public de executie inspector clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii. In luna septembrie 2016 in urma trecerii la gradatia ... (vezi toată discuția)
Noile salarii dupa modificarea oug 57/2015 animarsrl animarsrl Buna ziua, Ce salar de baza va avea un asistent personal al persoanei cu handicap grav de la 01.08.2016 (vezi toată discuția)