avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit - tichete cadou plus penalitãþi de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit - tichete cadou plus penalitãþi de întârziere

Nu ştiu dacă am postat unde trebuie, dar voi formula întrebarea, poate mă ajută cineva.
Consiliul local al comunei în care se află şcoala la care sunt angajată a decis să acorde tichete cadou de Paşte şi de Crăciun. La un eveniment am primit chiar tichete, la celălalt am primit o sumă de bani care echivala valoarea acestora.
În urma unui control al curţii de conturi, primarul comunei a dat o decizie prin care să ni se reţină impozitul care nu s-a reţinut la momentul respectiv plus penalităţile datorate întârzierilor.
Întrebarea mea este dacă este normal ca şi penalităţile să fie reţinute tot din salariul nostru, al profesorilor, atâta vreme cât nu suntem noi responsabili de greşeala care s-a făcut ?
Vă mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: lilidani , utilizator 17:51, 9 Septembrie 2009
Mulţumesc mult pentru răspunsuri şi pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou pentru toti salariatii zzenovia zzenovia LA MULTI ANI tuturor! Ajutati-ma, va rog . Unitatea noastra a acordat tichete cadou ( 20 buc.= 200 lei valoare/salariat) in luna decembrie 2008.Tichetele ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou SZABO PARASCHIVA SZABO PARASCHIVA DACA AM ANGAJATI NUMAI BARBATI, FARA COPII, POT SA LE ACORD TICHETE CADOU DE PASTE (vezi toată discuția)
Se impoziteaza tichetele cadou? elamihaela elamihaela Tichetele cadou acordate din venituri proprii de o institutie publica se impoziteaza? Daca da care sunt prevederile legale si cum se calculeaza si ... (vezi toată discuția)