avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale competenta teritoriala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

competenta teritoriala

Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
In cazul efectuarii, din eroare, a unei plati nedatorate in contul unei societati din cluj, cererea de chemare in judecata se introduce la Judecatoria Cluj sau la cea din Sibiu, de unde s-a facut plata? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters82010 , utilizator 08:50, 8 Septembrie 2009
Ma raliez sustinerilor d-lui,consilier("freelis)).Intrucat competenta teritoriala este alternativa conf.art.7 c.pr.civ.,reclamantul potrivit art.12 c.pr.civ"are alegerea intre mai multe instante deopotriva competente"
Va multumesc foarte mult pentru toate raspunsurile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura judecata Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Sunt chemat in judecata in cluj , dar eu sunt din constanta, cum pot proceda ? pot trimite cerere de judecare in lipsa sau pot trimite cerere de ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala emil6702 emil6702 Care este competenta teritoriala in materie comerciala, judecatoria de care apartine sediul furnizorului sau cea a clientului? (vezi toată discuția)
Recuperare creante bluetextil bluetextil vreau sa procedez la recuperarea unor creante in baza oug 119/2007 si nu stiu unde trebuie sa depun cererea, care este instanta competenta. mai mult decat ... (vezi toată discuția)