avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Automat cafea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Automat cafea

Buna ziua ! Am gasit o locatie destul de buna pentru amplasarea unui automat de cafea (150-200 cafele zilnic ) si sunt interesat despre partea cu actele! Trebuie srl ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: MirceaIonut , utilizator 13:23, 23 Ianuarie 2017
Da. Si automatul daca doriti sa il cumparati, intai infiintati firma si apoi achizitionati si aparatul impreuna cu consumabilele cu factura, ca sa puteti face aceste cheltuieli pe firma.
dar oare vine cineva in control ?sau ar putea avea probleme propritarul magazinului unde il pun daca nu fac toate actele astea si firma ?
Si firma care va pune la dispozitie spatiul dar si dumneavoastra. Daca vreti sa riscati ... succes! Nu dam astfel de sfaturi.
am inteles! trebuie sa ma pun in regula cu toate ! dar un pfa merge ? sau e obligatoriu srl ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen venituri automat cafea fictive fictive Buna ziua, Sunt proprietarul unui spatiu comercial inchiriat unei firme - salon de infrumusetare. Pe de alta parte, am permis unei alte firme sa amplaseze ... (vezi toată discuția)
Nelamurire la o mica afacere Alin2110 Alin2110 Buna ziua, o sa trec direct la subiect. Vreau sa inchiriez cateva aparate de cafea, am gasit locatiile pt. amplasare, detin un PFA pt comert ... (vezi toată discuția)
Contract- tonomate de cafea Denisa Cristina Denisa Cristina Buna ziua! As avea si eu nevoie daca se poate de o parere. Un SRL detine un numar de tonomate de cafea si doreste amplasarea lor in diferite locatii. Ce fel ... (vezi toată discuția)